Vanliga frågor

Allmänt

Vad är ett Bollplank?

Ett Bollplank är en erfaren konsult som du kan bolla idéer med och ställa frågor till för att komma vidare i ett problem eller tankeställning. Möten med Bollplank sker helt digitalt så att du effektivt kan få rätt hjälp när du behöver.

Betalning

Vad kostar ett möte?

Alla våra möten kostar 950 kr.

Hur betalar jag för ett möte?

Vi fakturerar dig i slutet den månad ditt Bollplank-möte förefaller i.

Bokning

Konsulten jag önskar att boka har inga tillgängliga tider, kan jag ändå efterfråga ett möte? 

Om konsulten du vill boka har sin e-postadress på sin Bollplank-profil kan du maila och efterfråga ett möte. Alternativt kontakta oss på Bollplank via denna länk.

Bollplank-möten 

Hur fungerar ett Bollplank-möte?

Vi genomför våra möten via Microsoft Teams. När du bokat ett möte via bollplank.nu får du ett bekräftelsemail med en möteslänk. Vid tiden för det bokade mötet går du in på den länken för att komma i kontakt med ditt Bollplank!

Hur långt är ett Bollplank-möte?

50 minuter.

Varför är mötena 50 minuter långa?

Att boka 50 minuter skapar små glapp i kalendern hos våra bollplank som gör att de hinner ställa om till nästa möte vid behov. Du är välkommen att boka flera möten på raken om du behöver, då kan du och ditt bollplank själva bestämma om ni vill ha en kort paus eller inte.

Kan mötet övergå till andra ämnen om man känner det behovet?

Det är fritt fram att diskutera valfritt ämne inom de expertisområden som ditt bollplank har. Du hittar dessa expertisområden på profilsidan för den personen. Det är alltid bra om du på förhand i mötesbokningen beskriver vad det är du vill diskutera för att skapa bra förutsättningar för mötet.

Har du inte hittat svar på din fråga? Maila oss på bollplank@accigo.se!